Markante omkostningsreduktioner

De virksomheder, der klarer sig bedst, er dem, der formår at holde omkostningerne nede – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Driftsomkostninger som eksempelvis rengøring, telefoni, elektricitet og logistik er alle poster, der kan generere markante besparelser, der i sidste ende forbedrer virksomhedens bundlinje.

COSTRUNNER skaber øjeblikkelige markante besparelser på driftsbudgettet. Vi arbejder på ”No cure – No pay” basis, og der er således ingen omkostninger forbundet med at arbejde med os. Vores kunder kan derfor kun tjene penge på vores samarbejde. De kontante økonomiske gevinster opnås uden brug af virksomhedens medarbejderressourcer.

Vores Procurement and Contract Management team overvåger konstant alle indgående leverandøraftaler for vores kunder og sikrer, at alle leverandøraftaler er forhandlet bedst muligt. Med en COSTRUNNER PCM aftale har vores kunder altid den bedste driftsøkonomi uden at belaste sine egne medarbejderressourcer. Vi arbejder aktivt og løbende med virksomhedens leverandøraftaler i vores netværk. Når der er mulighed for optimering, præsenterer vi mulighederne for vores kunde. Og vores resultater taler for sig selv. Faktisk skaber vi i gennemsnit besparelser på over 35%.

Læs mere

COSTRUNNER tilbyder:

✓Markante besparelser på driftsbudgettet

✓De første besparelser indenfor 2-4 uger

✓No Cure – No pay – Vi driver hele processen

✓Kontante økonomiske gevinster – uden brug af egne medarbejderressourcer

✓Ekspertviden, der giver de bedste resultater

✓Overblik og kontrol over virksomhedens driftsomkostninger

✓Uvildig rådgivning omkring leasingfinansiering